“Regjeringen din er en Terrorist Organisasjon”

Det er tittelen på Dr. Vernon Coleman´s siste video, som anbefales høyt. Du finner videoen ved å klikke her. Alternativt gå til www.odysee.com og søk på @videokomler for å finne de siste videoene vi har oversatt.

Terror definisjon

from Old French terreur (14c.), from Latin terrorem (nominative terror) “great fear, dread, alarm, panic; object of fear, cause of alarm; terrible news,” from terrere “fill with fear, frighten,” from PIE root *tres- “to tremble” From c. 1500 as “fear so great as to overwhelm the mind.”

Dette er hentet fra www.etymonline.com som er en utmerket tjeneste for å finne røttene og opphave til ord.

Terror betyr en frykt så stor at sinnet blir overveldet. Eller med andre ord, terror gjør at man mister herredømme av egen tankekraft.

Med den definisjonen kan man si vi blir terrorisert av myndigheter og media daglig, men heldigvis så er det noen av oss som fortsatt stiller spørmål til handlinger, konklusjoner og påstander. Det skal vi åpenbart ikke, ifølge helseminister Bent Høie, som på sin nedforlatende måte tror at nordmenn ikke er kapable til å tenke en selvstendig tanke.

Det er en bevisst bruk av skremmende ord og bilder i såkalte nyhetsoppslag. “Såkalt” fordi at nyhet betyr at noe er nytt. Propaganda og misledende informasjon er aldri nyheter, selv om de norske myndighetene kaller inn til daglige pressekonferanser for å spre stadig mer skremsel og innskrenkinger på menneskerettigheter.

Dersom man skal bruke fakta som grunnlag, må vi sjekke den informasjonen vi har tilgjenglig. Ikke bare den offisielt godkjente versjonen, men også den sensurerte informasjonen fra forskere, leger, sykepleiere og andre. Derfra bruker man neste skritt i Trivium, nemlig stille de kritiske spørsmålene om hva, hvem, hvor, når, hvordan, hvorfor, samt følge pengeflyten. Det er dessverre mange rapporter og studier som er farget av hvor pengene kommer fra. Uansett, så er det få uavhengige forskningsrapporter å finne.

Men la oss holde oss til de offisielle faktaene og forskningsrapportene vi kan finne:

DNA sekvensen som de presenterte i Wuhan, Kina, bestod at 37 basis-par. Deretter brukte man en modell i et dataprogram til å fylle inn de resterende ca. 30.000 basis-parene for å få fremstille viruset SARS-CoV2. Kilden er CDC – Centers for Disease Control and Prevention i USA som er den øverste helsemyndighet i USA.

Hva betyr dette? At viruset er en teori. En konspirasjons teori siden forskere har kommet til et konsensus der de har felles forståelse om at teorien om viruset er sann. Uansett er dette ikke solid forskning. Her er en sammenligning som man finner hos andre kilder:

Når simulasjon blir presentert som virkelighet

En gruppe forskere påstår at de har funnet en Enhjørning fordi de har funnet en bit av en hov, et hår fra en hale, og noe fra et horn. De legger denne informasjonen inn i en datamaskin og programmerer den til å gjenskape full sekvensering av en enhjørning. Deretter påstår de at denne computer simuleringen er det virkelige DNA-et av enhjørninger. Selvfølgelig har de aldri sett en enhjørning så de kan umulig ha forsket på dens genetiske materiale. Dermed kan man ikke sammenligne funnene deres med ekte hår, hover, og horn fra en virkelig enhjørning.

Om ikke dette ikke er nok, det viruset man skapte – SARS-CoV2 – ble deretter studert i forskningsrapporten over. Funnene er interessante og konklusjonen som kan tas er gode nyheter.

SARS-CoV2 smitter ikke mennesker!

Ingen av menneskevevene endret seg som et resultat av SARS-CoV2.
Vevene som ble brukt var Adenocarcinoma celler (A549), lever celler (HUH7.0), og nyre celler fra embryo (HEK-293T).

Dermed sier CDC og forskerene, allerede tilbake i juni, at Covid-19 er ikke et virkelig virus, men en simulert data modell som IKKE kan infisere mennesker.

Legger man til at PCR test kan bli brukt for å finne genetiske sekvenser (forenklet så er dette tall) men ikke selve viruset. Fra disse testene kan man få positive svar på den computer simulerte modellen for Covid-19. Dette er bekreftet av faktsjekkere som hos Reuters.

Her kommer skremselen og terroren fra myndighetene og media inn. Vi har ifølge forskerne ikke et virkelig virus. Testene tester ikke for infeksjon. Likevel bruker media konsekvent uttrykket “smittede” når man i virkeligheten bare har positive testsvar. Og de forteller oss at faren bare øker i styrke og død og fordervelse er over oss, men vent litt, det er statistisk sett omtrent ingen som dør av Covid-19 viruset lengre. Vi har bare fordervelsen igjen i form av ensomhet, husarrest, tapte jobber, usikker fremtid, og politikerenes og medias forakt for folket. Og enda mer elendighet.

Frykten er våpenet som blir brukt mot sinnet

Ikke lukk øynene for den psykologiske krigen du er midt oppi. De som trekker i trådene vet hva som skal til. Som Manly P Hall sier i bildet:
Det er ikke nok å kontrollere folkets kropp, men også sinn. Frykten er våpenet som blir brukt til det.

Alle må være redde for et virus som tilsynelatende ikke er virkelig, mens folk blir syke av andre virus og infeksjoner, samt hjerte- og lunge sykdomer, kreft, mentale sykdomer, osv. Men disse andre sykdommene er ikke så viktige. De er vanlige og kjedelige. De selger ikke aviser og klikk på nett. Forferdelig for de som blir rammet av disse sykdomene, men ikke skremmende nok.

Men de serverte et håp – vaksinen – allerede 25. mars var konklusjonen at det vil gå 18 måneder med nedstengninger og restriksjoner før vaksinen er klar og kommer for å redde oss. Etter flere måneder med kappløp om vaksine mot Covid-19, får vi servert i små doser at krisen ikke vil være over selv med en vaksine. Det siste fra en studie fra Imperical College London er at vaksinen vil gi begrenset immunitet, slik at man trenger et ekstra skudd i armen hver 6. måned sier Dagbladet. Hva med Covid-20, Covid-21 som også er nevnt? Mutasjoner er rapportert, så vi trenger sikkert en vaksine for hver mutasjon.

Selv om det hadde vært et virus som var dødligere enn 0.3%, er det virkelig nødvendig å terrorisere egne borgere? Er det nødvendig å ødelegge så mange liv, for barn, voksne og gamle? For å redde hvem? Er det ikke mer menneskelig å støtte hverandre og finne trygghet i vanskelige tider?

“Sunn fornuft” betyr at man har evne til logisk tenkning og dømmekraft. For å beholde vettet må vi lytte til våre sanser. Når man ikke forstår, mister man forstanden og blir gal, eller det man sa før i tiden: “sinnsyk”. Det er ikke vanskelig å se hvordan mental helse er under angrep fra myndighetene og mediene. Ved å skape og spre frykt terroriseres det norske folkevettet.

Men her er mer fakta fra www.Euromomo.eu som rapporterer dødstall for alle land i EU. Som du kan se, er det ingen epidemi i Norge. Det har vært verre før.

Hva kan vi gjøre for å beskytte oss selv mot flommen av negativ manipulasjon? Medmennesklighet er motsatt av terror. Det virker klart for meg at mindre lesing av sosiale medier og massemedier vil være en god begynnelse. Hilse på naboer og venner, gå en tur, leke, og lese bøker, og andre aktiviteter som ikke bare tar vekk fokuset fra terroren, men også gir læring og hjerneføde. Og kanskje et forbedret verdenssyn.

Det motsatte av frykt er kjærlighet.

Kjærlighet er våpenet vi kan bruke i selv-forsvar mot volden vi opplever. John Lennon var inne på noe når han sa at vi må lære å elske oss selv først, åpne hjertet og ikke ha frykt for en bedre verden. Vi må omfavne livet.
This image has an empty alt attribute; its file name is John-Lennon-Fear-and-Love.jpg

Vi må også huske å puste dypt og prøve å finne trygghet i oss selv. Selv om det er bare for 1 minutt av gangen. Prøve å være mest mulig tilstede i bevistheten. Eckhart Tolle har interessante videoer om dette temaet. Med dette bør man se hvorfor masker er så viktige, i negativ forstand.

Her er en kort øvelse du kan gjøre når og hvor som helst du føler stress eller nervøsitet. Om du føler at det å bruke masker er klokt og nødvendig, så er den følgende øvelsen ikke for deg.

Lukk øynene og ha de lukket hele tiden fra 1-8.

  1. Pust inn sakte og dypt og vær bevisst på hvordan lungene fylles.
  2. Mens du puster sakte ut, Spør deg selv ved å si høyt: “hvor er jeg?”
  3. Repeter punkt 1
  4. Mens du puster sakte ut, Svar høyt “Jeg er her”.
  5. Repeter punkt 1
  6. Mens du puster sakte ut, spør deg selv ved å si høyt “Er det noen farer rundt meg som kan drepe meg iløpet av det neste minuttet?”
  7. Repeter punkt 1
  8. Svar (ærlig men håper at det er) “nei”
  9. Åpne øynene og du er tilbake “her”, i bevisstheten. Mer avslappet for en liten stund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *